Produse CaliVita recomandate in Dermatite si dermatoze
Oregano Oil – 30 picaturi/zi
Gravital Juice 3 linguri de plastic/zi
Organic Noni 3 linguri de plastic/zi
Acidophilus 3/zi
Dermatita este o boala cronica a pielii care se manifesta prin uscare si eruptii frecvente si au ca simptome caracteristice roseata, unflarea pielii, mancarime, cruste, exfoliere, pustule, crapare purulenta sau sangerare, dar atentie dermatitele nu sunt contagioase si nu pun in pericol viata bolnavului.
Chiar daca dermatitele nu pun in pericol viata pacientului, cu totii ne dorim sa avem o piele fina si sanatoasa, de aceea trebuie sa stim ca piele este cel mai mare organ al corpului uman avand o suprafata medie de 17000 centimetri patrati.
Pielea ne apara de infectii, trimite semnale importante catre creier, ne ajuta sa ne dezvoltam simturile si chiar ne ajuta sa ne vindecam. Pielea este impartita in trei straturi.
Stratul exterior numit epiderma acopera stratul numit derma. Epiderma nu contine de fapt fibre nervoase, deci nu va permite sa simtiti durerea, fibrele care va fac sa reactionati la durere sunt situate in derma. Sub derma se afla tesut subcutanat – foliculii de par si glandele care produc secretii precum transpiratia – pielea fiind cel mai mare organ de simt al corpului.
Iata avem destule motive sa fim grijulii cu pielea corpului nostru si sa o îngrijim, dar cate o data cu voia sau fara voia noastra , pilea sufera precum in cazul dermatitelor, care afecteaza unul din cinci persoane la un moment dat in viata.
Exista mai multe tipuri de dermatita, dar tratamentul este cam la fel. Iata cateva tipuri de dermatite.
- Dermatita de contact – este o iritatie a pielii cauzata de contactul cu o substanta straina organismului din plante, metale, solutii pentru curatenie, aditivi cosmetici, parfumurile, produse chimice industriale, aditivi si latexul. Dupa cum s-a mai spus dermatita de contact nu este contagioasa si nu exista riscul transformarii sale intr-o afectiune maligna.
- Dermatita atopica – este o afectiune a pielii destul de frecventa, care afecteaza un procent destul de mare din populatia globului. Dermatita atopica se mai numeste si eczema si are ca simptome specifice eruptiile cutanate si prurit. Din pacate aceasta afectiune este si o boala cu transmitere genetica.
- Dermatita numulara – in acest tip de dermatita pacientilor le apar diferite leziuni pe piele, de aproximativ marimea unei monede, si de obicei se localizeaza atat pe membrele superioare cat si pe cele inferioare.
- Dermatita seboreica – apare sub forma unor pete galbui, este o forma foarte comuna de inflamatie, se localizeaza pe diferite portiuni ale scalpului, fata, urechi si rare ori pe alte suprafete ale corpului.
- Neurodermatita – acest tip de dermatita apare datorita unui factor care a creat pruritul intr-o anumita zona a pielii, si duce la leziuni cauzate de mancarime in mod repetat. Locatiile specifice unde se dezvolta acest tip de dermatita sunt glezna, incheietura mainii, antebratului, zona din spatele gatului.
- Dermatita de staza – se declanseaza când se acumuleaza lichid in tesuturi, cele mai expuse sunt persoanele care au o circulatie periferica slaba, astfel lichidul suplimentar cu capacitatea sângelui de a hrani pielea, si acest proces poate degenera ducând la ulceratii si eriteme
- Dermatita periorala – poate lua forma acneei rozacee , acneei adulte sau dermatitei seboreice implicând pielea din jurul gurii sau a nasului.
Cauzele care favorizeaza aparitia dermatitei:
- In cazul dermatitei de contact – cauciucul, metalele, parfumurile, cosmeticele, plantele, neomicina si bacitracina, produsele de curatenie.
- In cazul dermatitei atopice – pielea uscata, un sistem imunitar slab, factorii genetici
- In cazul dermatitei seboreice – stresul, afectiunile neurologice, precum boala Parkinson
- In cazul neurodermatitei – piele uscata, iritatie cronica, eczema
- In cazul dermatitei de staza – venele varicoase, obezitatea, afectiuni cronice sau infectii recurente care afecteaza circulatia periferica la nivelul picioarelor
- In cazul dermatitei periorala -produsele de machiaj, tratamentul cu corticosteroizi
Pentru a preveni aparitia oricarui tip de dermatita va recomandam urmatoarele sfaturi utile:
- pastrati-va pielea uscata
- hidratati-va pielea dar si intregul organism
- alimentati-va conform grupei sanguine
- nu faceti exces de cafea, tutun, alcool
- reduceti baile de lunga durata
- purtati haine lungi si curate
- protejati-va pielea de praf, detergenti, substante chimice
- folositi gama de produse cosmetice bio CaliVita formata din creme si sampoane
Dar nu uitati de celelalte Produse Naturale CaliVita obtinute in conditii farmaceutice si prin tehnologii de ultima generatie.
Oregano Oil – 30 picaturi/zi
Gravital Juice 3 linguri de plastic/zi
Organic Noni 3 linguri de plastic/zi
Acidophilus 3/zi
3 comments. Leave new
Ce imi recomandați pentru dermatita atopica la un copil de 14 ani.Am incercat tot felul de creme ,am fost si la dermatolog si nici un remediu.Are de la 3 luni si il deranjează.Va multumesc !!!!!
Dermatita atopica – este o afectiune a pielii destul de frecventa, care afecteaza un procent destul de mare din populatia globului. Dermatita atopica se mai numeste si eczema si are ca simptome specifice eruptiile cutanate si prurit. Din pacate aceasta afectiune este si o boala cu transmitere genetica. Produsele recomandate sunt:
Oregano Oil – 30 picaturi/zi
Gravital Juice 3 linguri de plastic/zi
Organic Noni 3 linguri de plastic/zi
Acidophilus 3/zi
Apa cu PH acid de la Aquarion
Pentru detalii suplimentare va rugam sa ne contactati la 0723275694 sau pe adresa de email mariatanase2015@yahoo.com
Preț si cat timp trebuie urmat tratamentul?